Γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Πρόβα» της Μαίρης Ραζή (Άτομο με Αναπηρία – ΑμεΑ- που πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις Ανώτερης Δραματικής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού) και του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης.
Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στο «Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο» του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Σήμερα, είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχοντας εκ γενετής μαιευτική παράλυση στο δεξί χέρι κατάφερε να έχει συμμετοχή σε διεθνές φεστιβάλ δραματικών σχολών (“Υπερίων” Βουκουρέστι 2006 «Το δωμάτιο με τους Μανδαρίνους» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα – διπλός ρόλος: Ροζέ-Πόλο), σε αναλόγιο (“Κρήτης Απάνθισμα” Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων 2009 – ρόλος: Ερωτόκριτος), έχει παίξει παιδικό θέατρο (“Η Ροδή και το Χρυσό Βεργί” -2007, “Το Παραμύθι με τα τέσσερα καπέλα” -2008 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη από το θίασο του θεάτρου «Πρόβα») και κωμωδίες (“La Mamma” του Α. Ρουσέν σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα – καλοκαίρι 2007). Έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις: “Ελλήνων Θρήνοι” (Θέατρο Αχαρνών «Σοφοκλής» 2008 στο πλαίσιο προβολής και ανάδειξη του ¨Θολωτού Τάφου Αχαρνών¨ για την παγκόσμια ημέρα Μουσείων), “Η Γυναίκα μέσα στο χρόνο”- 2008-2009 (συμμετοχή της παράστασης σε διάφορα φεστιβάλ: 2ο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους 20/7/2008, Θέατρο Φοίνικα Δήμου Περιστερίου 11/9/2008, Παλαιό Δημαρχείο Μαραθώνα 7/9/2008, Θέατρο Κολωνού 14/9/2008, Μέγαρο Θεοχαράκη 9/3/2009, Πολυχώρος Νέου Κόσμου 22/2/2009, Μονή Οσίου Λουκά 15/8/2009, Θέατρο “Σοφοκλής” Αχαρνών 20/8/2009 κ.α.). Έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά μουσικοθεατρικές («Το τραγούδι από τον 6ο αιώνα ως σήμερα» Γιώτα Βέη – 3ο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους 2009 κ.α., «Παραλογές» Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας 22/9/2012) και αφιερωματικές παραστάσεις («Έρως ο Λυσιμελής» αφιέρωμα στην Αρχαία Ερωτική Ποίηση – Παγκόσμια ημέρα Ποίησης 21/3/2011 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα ¨Ν. Σκαλκώτας¨, Μέγαρο Θεοχαράκη 19/5/2011). Τις χρονιές 2009 – 2010 συνεργάστηκε με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αχαρνών (ΣΔΕ) έχοντας σκηνοθετήσει την παράσταση με γενικό τίτλο «Όψεις» με αποσπάσματα θεατρικών έργων των Γ. Σκούρτη, Γ. Διαλεγμένου, Κ. Μουρσελά, Ι. Καμπανέλλη και Ντάριο Φο. Στις 6-7 Μαρτίου 2013 παρουσιάστηκε σε δική του σκηνοθεσία το έργο «Balance» της Νάνσυ Σπετσιώτη στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αναλογίου Νεοελληνικού Θεατρικού Έργου» που διοργάνωσε το Θέατρο Πρόβα.
Το 2010 ίδρυσε το Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία «ΘΕ.ΑΜ.Α.». Η θεατρική ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α. αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική ομάδα θεάτρου για άτομα με κινητική αναπηρία στη χώρα μας. Απευθύνεται κυρίως στα άτομα με κινητική αναπηρία και με την παράλληλη λειτουργία θεατρικού εργαστηρίου φιλοδοξεί στην ίδρυση της πρώτης Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης για άτομα με αναπηρία καθώς συνέβαλε στην άρση της προϋπόθεσης της αρτιμέλειας (ΠΔ 370/1983, Άρθρο 8, γ παρ.) ως βασικό κριτήριο που είχε θεσπίσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την εισαγωγή στις Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης.
Σκηνοθέτησε – και συμμετείχε ως ηθοποιός – όλα τα έργα που παρουσίασε η ομάδα «Θε.αμ.α.». Συγκεκριμένα: α) τη «Λάμια» (2010), ένα έργο της Λίνας Αμπντελχαμίντ που αποτελούσε θεατρική αναπροσαρμογή του ¨μύθου της Λάμιας¨. β) τη νέα δημιουργία, για το 2011, με τίτλο «Ήρωες και Μύθοι» βασισμένη σε μονολόγους από τα κορυφαία θεατρικά έργα του Τέννεσση Ουίλλιαμς (ρόλος: Κύριος Τσάρλι) που έκανε πρεμιέρα στην κεντρική αυλή της “Τεχνόπολις” (Γκάζι) στις 25/7/2011 (παρουσιάστηκε επίσης στο «Δεκαπενθήμερο σύγχρονης Θεατρικής δημιουργίας 2011» στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα). γ) την “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή που παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2012 στο international Fest-workshop ‘Act for Acting’ (Αβιλιάνα-Τορίνο Ιταλίας) σε δύο μέρη: i) Video-art: “Electra mourning” ii) Αυτοσχεδιαστική αναπαράσταση της “σκηνής της αναγνώρισης” μεταξύ Ηλέκτρας και Ορέστη. Την περίοδο 2012-13 το «Θε.αμ.α.» παρουσιάσε το νέο δραματικό έργο της Έφης Τούμπα, «Αύριο» (ρόλος: μικρασιάτης πρόσφυγας). δ) το δραματοποιημένο αφιέρωμα με τίτλο «Κ. Π. Καβάφης: Επάγγελμα Ποιητής» (ρόλος: Γιάννης Ρίτσος) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο «Έτους Καβάφη 2013». Την περίοδο 2013-14 σκηνοθέτησε ε) την «Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου» (The Zoo Story) του EdwardAlbee.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 (23-29 Σεπτεμβρίου) εκπροσώπησε την ομάδα και έδωσε master-class υποκριτικής με τίτλο «Space and Time in Ancient Greek Tragedy» στο διεθνές φεστιβάλ «Proteatr» που διεξήχθη στη Μόσχα. Τέλος ήταν τιμώμενο πρόσωπο – ομιλητής στο 2ο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Sociality-Creating Function of Art and Problems of Sociocultural Rehabilitation»» που διεξήχθη στη Μόσχα στις 1-2 Οκτωβρίου 2013 και παρουσίασε ομιλία περί αναδόμησης της διδασκαλίας ηθοποιών ΑμεΑ με τίτλο: «όψις (opsis) The interpretation of the term from antiquity to contemporary theatrical reality».
Το 2015, το «ΘΕ.ΑΜ.Α.» σκηνοθέτησε το έργο του κορυφαίου εκπροσώπου του Θεάτρου του Παραλόγου, Eugène Ionesco «Ιάκωβος ή η Υποταγή» (Jacques ou la Soumission). Στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο θέατρο Απόλλων στη Σύρο πρωταγωνίστησε στην performance «Φιλοκτήτης» βασισμένη στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή. Στις 29 Μαΐου 2016 στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Πανεπιστημίου Πατρών συμπρωταγωνίστησε στην performance «Έρημοι: Κασσάνδρα-Φιλοκτήτης» βασισμένη σε υπερκείμενα της Σοφίας Σταυρακάκη και Απολλωνίας Τσαντά στην «Αλεξάνδρα» του Λυκόφρονα και στον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή αντίστοιχα, για τη λήξη του 1ου Συμποσίου Πρόσληψης Κλασικών Κειμένων με γενικό τίτλο «Συνέχειες κι Ασυνέχειες στην Πρόσληψη Κλασικών Κειμένων» που διοργανώθηκε από το τμήμα Φιλολογίας (ερευνητική ομάδα «Jocasta Classical Reception») του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2016 πρωταγωνίστησε στο έργο ‘Τσετσέ’ του L. Pirandello, μια συμπαραγωγή του ΘΕ.ΑΜ.Α. με τον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Τριανταφυλλάκη. Δίδαξε υποκριτική και αρχαίο θέατρο στο πλαίσιο του σεμιναρίου με τίτλο “Εισαγωγή στην Κωμωδία: Τεχνικές- Ανάλυση” (Νοέμβριος 2016 – Ιανουάριος 2017). Υπηρξε εκπαιδευτής θεάτρου κι ένας εκ των τριών συντονιστών του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού πενθήμερου εργαστηρίου C5 με τίτλο “Mirroring” (Χαϊδάρι 30/01- 03/02/2017) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EDUCATHE+ (“Educational Theatre as the place of raising inclusion and employability of People with Disability”) μία δράση ενταγμένη στο Erasmus+.
Τη θερινή περίοδο 2016 μετέφρασε και σκηνοθέτησε τους “Πέρσες” του Αισχύλου και συμμετείχε ως ηθοποιός (ρόλος: Ξέρξης). Το έργο έκανε πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2016. Την περίοδο 2016-2017 συμμετέχει στην καινούρια παραγωγή «Blindfold – Η Νύχτα του Κυνηγιού» της Σοφίας Σταυρακάκη στο Fringe Brighton Fest 2017, στο θέατρο Τέχνης στο Λονδίνο και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (14/05-18/05/2018)στο ρόλο του Ντουκ. Το 2018 σκηνοθετεί το έργο “Νεκρασόφ” του J.P. Sartre και πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο. Tον ίδιο χρόνο συν-σκηνοθετεί με την Ελιάνα Περηφάνου την παράσταση ‘Αντιγόνη’ του Σοφοκλή και συμμετέχει ως μέλος του Χορού.